BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, July 8, 2010


Aku da msuk Sem 3 d IPDA. Banyak pulak keje yang aku kene bt. Pementasan Macbeth akan diadakn 8 Ogos. Sebelum 2 , mcm2 la nak kena prepare. Pning kpala aku kadang nak pkir pasal hal ni. Tp da tanggungjawab tak bleh nak bt apa la. Junior pon da msuk. bleh jugak mintak tlong depa.
sekarang just kna fokus untuk final exam. Muet pon kena ambik lagi. Kurang2 band 4 atau band 5.


Aku hujung sem bercadang nak g kl. NAk jumpa org tersyg la katakan. hehehe
kna kumpui duit la dlu nampak nya
rindu kot...

tp aku tak bleh lupa pasai study
pada masa yang sama bt mak n ayah aku bangga

3 comments:

zakuan said...

rindu plak aku kat member kat tengku sulaiman
lama tak p jeguk
nanti bila aku free skit aku p nooo

ARNaBS said...

kmi pon rndu ko bro..
truskn apa yg kau inginkan..
p jmpa si 'dya'..huhu,,sbb dya rndu kt hg tuh..siyez..

zakuan said...

orait bro
ni yang lagi semangat